­
Målgruppen:
Adgangskravene er de samme som for deltagelse i Begynderklasse på B-prøve, dog er mesterskabet kun for hunde, der er født i tidsrummet 1. august til 31. juli i perioden fra sidst afholdte mesterskab.
Træningen er udelukkende rettet mod unghunde, der vil stille op til UHM 2019. Det forventes samtidigt, at deltagerne møder til træning, at der læses "lektier" og at man dermed har et engagement hertil.
Se i øvrigt beskrivelsen for UHM her.
Formål:
Der fokuseres på de kompetencer som unghunden skal beherske, for at kunne begå sig i begynderklassen med et 1. pr.-niveau, og dermed gennemføre de indledende poster ved UHM. Men træningen har selvfølgelig også et langsigtet perspektiv mod åbenklasse og dernæst konkurrenceklassen. Træningen vil være opbyggende, og der tages udgangspunkt i den enkelte hund.
Forløbet:
Der trænes som udgangspunkt 8 gange, frem mod UHM 2019, i intervaller med bestemte fokusområder. Almen lineføring, fri v/ fod samt ro på post vil alle være naturlige elementer i træningen. Der vil ligeledes fremgå brug af vildt ved træningen.
Instruktører:
Karsten Hoffmann, Steen Christensen, Gert Svensson, Morten Rasmussen & Birger Hansen – alle nogle af områdets mere erfarne markprøvefolk, som har indvilget i at stille deres ekspertise til rådighed.
Terræn:
Der skiftes mellem terræner i Sydjylland & Centrum - deltagerne skal derfor være indstillet på at køre længere afstande i forbindelse med træningerne. Adresser på træningerne følger...
Pladsantal:
12 hunde, som alle vil deltage i UHM 2019. Fortrinsret for medlemmer af Sydjylland & Centrum, naturligvis!
Foreløbig oversigt:
21. maj kl. 18.30 i (Hønning Plantage) - Markering & Dirigering.
28. maj kl. 18.30, (Hønning Plantage) - Markering & Dirigering.
4. juni - Centrum
11. juni - Centrum
24. juli kl. 18.30, Varde Kaserne - Tema: kan ønskes.
31. juli kl. 18.30, Varde Kaserne - Tema: kan ønskes.
XX - Centrum
XX - Centrum
Pris:
Kr. 800,-
Der tages forbehold for ændringer af dato – instruktør mm. – hold øje med hjemmesiden..!
Tilmelding:
Region Sydjylland
Region Centrum
 

DRK Region Sydjylland, CVR. nr. 33313888 - 20979465 - telefontid hverdage kl. 17-18 - Mail: luksus-mokke@hotmail.com  - Sms og mail foretrækkes, og besvares hurtigst muligt.

­